Packa rätt dryck inför campingen

Att campa i naturen är avkopplande och härligt. För att göra upplevelsen så trevlig som möjligt är det viktigt att planera packningen, framför allt mat och dryck. Ibland finns det såklart en del som du kan köpa på större campingar eller längs vägen, men det är bäst att du bunkrar upp innan du ger dig av om du vill vara säker på att du har mat och dryck som du gillar.

Beställ vin på nätet

Alkoholhaltig dryck bör alltid införskaffas innan campingresan eftersom det kan vara svårt att hitta det du behöver vid ett senare tillfälle. Du kan beställa chardonnay och andra viner på Vinoteket och få dem levererade hem till dörren. Hos Vinoteket finns det ett brett utbud av prisvärda och goda viner från många olika länder. En frisk chardonnay passar till många olika maträtter och är därför ett utmärkt vinval till campingresan. För den som föredrar rött, mousserande eller rosé finns det också ett stort utbud.

Om du planerar att skapa din egen glamping kan du med fördel beställa en champagne eller något annat lyxigt vin som sätter guldkant på vistelsen. Glöm inte bort att även inhandla snacks och annat gott som du vill ha med dig på din campingresa.