Camping – tre saker du inte visste att du behöver

Oavsett om du ska campa för första gången eller om du är en inbiten campingfantast som varit med länge är packningen alltid den svåraste biten. Vad behöver man ha med sig, hur mycket behöver man ha med sig och vad är viktigt och inte?

Att packa inför en campingtur är inte så enkelt som man kanske kan tro. Extra svårt är det om du kommer befinna dig i naturen och inte på en camping med både restaurang, toalett och andra bekvämligheter. Här nedan har vi därför listat tre saker som alla campare bör ha med sig – och som du troligtvis inte visste att du behövde.

Portabel grill – En portabel grill kan du enkelt köpa här i onlinebutiken, men du hittar också pergola, trädgårdsredskap och annat som du kan ha användning för. En portabel grill är dock ett måste på campingen, eftersom det gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt laga god mat till dig och hela din familj.

Skärbräda – Om du bara visste hur klurigt det är att skära kött och grönsaker utan en skärbräda. Därför är en skärbräda ett absolut måste när du ska campa. Välj gärna en mjukare modell i plast så är den enklare att ta med.

Adapter för EU-koppling/230V-uttag – Du kommer med största sannolikhet att behöva det om du befinner dig på en campingplats utomlands.