Campa i skogen

Det finns inget härligare än att komma ut i naturen och faktum är att campa kan vara ett kostnadseffektivt sätt att bo på medan dess att du till exempel utför ett arbete i skogen. Med rätt utrustning är du inte för varm på sommaren eller för kall på vintern när det är minus 20 grader. Om du tar dig runt med en fyrhjuling i skogen behöver du ett sätt att frakta dina saker på.

En ATV vagn från Kellfri är ett tillbehör som är perfekt för dig som kör med fyrhjuling i skogen och ett måste när du tar dig runt eller arbetar. De har ett stort utbud av gårdsvagnar och även av flakvagnar. De säljer dessutom tillbehör till din vagn samt olika typer av lås så att du kan känna dig säker när du lämnar vagnen i skogen.

Att tälta är det billigaste alternativet för dig som vill campa i Sverige. I och med allemansrätten kan du tälta nästan vad du vill. Det är viktigt att du respekterar djur och natur och att du är smart med din packning. Om du inte är en erfaren campare är det en god idé att läsa artiklar om vad du behöver ta med dig för en lyckad erfarenhet i skogen. De flesta lär sig ofta snabbt vad de är i behov av och kan därefter anpassa packningen. Något du aldrig ska kompromissa med är en sovsäck och ett liggunderlag som är anpassade för den årstid och temperatur som du tänker campa ute.

Dessutom bör du alltid se till att ha med dig en regnjacka, oavsett om det är skinande sol när du ger dig ut i skogen. Kompromissa aldrig med utrustningen som håller dig varm och torr.