Fördelar med stugan som campingboende

Stugor har under de senaste åren blivit mycket populära och allt fler privatpersoner väljer att hyra ut sina fritidsbostäder när de inte själva ska nyttja dem. Det är helt enkelt ett sätt att tjäna mer pengar. Man kan inte bortse från att det finns flera fördelar med att välja just en stuga när man ska campa.

Ordentliga sängar

En semester blir sällan särskilt bra om ingen i familjen sover på nätterna. I en stuga finns det vanliga, ordentliga sängar med kuddar, madrasser och täcken. Det är med andra ord nästan som att sova hemma.

Centralt läge

Om man väljer att hyra en stuga på en camping kan man ofta hamna relativt centralt. Det betyder att man har nära till nästan allt. Det blir inte långt till stranden, till eventuella restauranger och man har inte heller speciellt långt att gå till toaletter eller kök.

Rörelsehindrade

I de allra flesta stugor kan även rörelsehindrade känna sig välkomna. Det finns ofta ramper in, eller så saknas höjdskillnad helt. I de lite större stugorna finns möjlighet att manövrera en rullstol och på campingplatser finns för det mesta toaletter just för rörelsehindrade.